Welkom op mijn nieuwe website!

Muzikaal_voorstellingsvermogenOp 8 januari geef ik een workshop over muzikaal luisteren, voorstellingsvermogen en communiceren aan deelnemers van de Theory U cursus van ROC van Amsterdam/Flevoland. Een fascinerend thema waarbij ik als basis mijn onderzoek naar muzikaal voorstellingsvermogen gebruik. De deelnemers zullen overspoeld worden met luistervoorbeelden, luistermanieren en vernieuwende muzikale opdrachten.

BB&the_Burners_collageOp 17 januari spelen we met de BB & the Burners voor het eerst in de nieuwe formatie in het geweldige muziekcafe Dens in Spijkenisse. Guus Crommelin (tenor sax) en Jacco Tool (Drums) zijn de band komen versterken. Tevens doe ik vanaf 1 januari 2016 de PR en boekingen voor BB & the Burners.

Op 23 en 24 januari ben ik uitgenodigd door Soren Doc Houlind om te spelen in Kopenhagen met zijn New Orleans Jazz Band.

Internationalisering_Jasper_van_PeltVerder staat deze maand in het teken van het schrijven van een subsidie aanvraag m.b.t. internationalisering voor ROC Flevoland. Dit doe ik samen met mijn collega Andrea van Sonsbeek en de deadline daarvoor is 2 februari a.s.